Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U Novom Sadu će se proizvoditi traktori belarus

Predstavnici Vlade Vojvodine i Ministarstva trgovine Belorusije potpisali su danas u Novom Sadu izjavu o početku izgradnje pogona za proizvodnju traktora "belarus", u koji će u prvoj fazi biti investirano oko dva miliona evra.

Nove promene u gradskom saobraćaju

Zbog rekonstrukcije puta, ukinuto je stajalište preko puta zgrade Banovine u Ulici Žarka Zrenjanina, a privremeno su izmenjene trase kretanja gradskih autobusa na linijama koje prolaze ovom ulicom.

Skupo voće ove sezone

Rod voća biće ove godine za trećinu manji, procena je katedre za voćarstvo Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Bez tople vode stanovnici Novog naselja

Zbog povezivanja na privremeni vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića od broja 16 do broja 26,  u petak, 25. juna od 8 časova ujutru bez tople potrošne vode ostaće stanovnici Novom naselja.

Novosađani žalili sa fudbalerima (Foto)

Novosađani su utakmicu pratili u stanovima i kafićima u centru grada. Ipak, najveće javno gledanje utakmice bilo je na Štrandu, gde se na video bimu na glavnom platou, okupilo više stotina građana.

Skupština ipak o grejanju

Na dnevnom redu junske sednice Skupštine grada, u petak, 25. juna, naći će se Predlog dopune Odluke o snabdevanju toplotnom energijom, saznaje Radio 021.

Otvorena farma junadi u Futogu

Industrija ulja Dijamant iz Zrenjanina i Dijamant agrar otvorili su danas farmu za tov junadi "Planta" u Futogu i otkupni centar za voće i povrće u Begeču, u koje je ukupno investirano oko 12 miliona evra.

U petak počinje Infant

Predstavom "Tamo nema ničega – ili da li snovi spavaju u toku dana" mađarske grupe "Simptomi", u petak će na maloj sceni Srpskog narodnog pozorišta biti otvoren "Infant".

Spajaju se DDOR penzija plus i Hipo garant

Dobrovoljni penzijski fondovi "DDOR penzija plus" i "Hipo garant" ubuduće će poslovati kao jedan što bi, prema oceni predstavnika ta dva fonda, trebalo da ojača njihovu poziciju na tržištu, a članovima omogući bolje uslove za štednju za starost.